Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΑΣΟΚ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ...

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την προκλητική συμπεριφορά αντιδημάρχου
Ανακοίνωση εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Αίγινας του ΚΚΕ με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά αντιδημάρχου του δήμου Αίγινας. Συγκεκριμένα, ο Π. Μαρμαρινός όταν αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αίγινας πραγματοποιούσε κινητοποίηση για τα οξυμένα προβλήματα του νερού και των σκουπιδιών που ταλανίζουν επί χρόνια τους κατοίκους του νησιού, απείλησε λέγοντας που θα φωνάξει τη «Χρυσή Αυγή». Η ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης έχει ως εξής:
«Η ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Παναγιώτη (Αγη) Μαρμαρινού, απέναντι σε αντιπροσωπεία της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Αίγινας, που πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο, με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα της τροφοδοσίας νερού και σκουπιδιών που ταλανίζουν χρόνια τους κατοίκους του νησιού.
Με αίτημα την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για διεκδίκηση:
Αμεση ανάκληση της απόφασης του υπουργείου Εσωτερικών για μείωση κατά 30% της επιχορήγησης στο Δήμο από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους. Αμεση απόδοση των χρημάτων που παρακρατούνται από το κράτος, στο Δήμο, για προσωρινή ανακούφιση του οικονομικού προβλήματος του Δήμου.
Να δοθεί άμεσα γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου σε προσωπικό και για τη συντήρηση των μηχανημάτων για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Να διεκδικήσει άμεση σύνδεση της Αίγινας με το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ με χρηματοδότηση από το κράτος, για την εξασφάλιση φτηνού και υγιεινού νερού.
Αποκλεισμό των ιδιωτικών συμφερόντων από τη λύση των παραπάνω προβλημάτων που θα φορτώσουν νέα βάρη στους κατοίκους του νησιού.
Αντί για απάντηση στο αίτημα της "Λαϊκής Συσπείρωσης", ο εκλεγμένος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ αντιδήμαρχος κατέφυγε σε απειλές σε βάρος της αντιπροσωπείας και συγκεκριμένα κατά του Γραμματέα της ΚΟ Αίγινας του ΚΚΕ, Γιώργου Κοττάκη, καλώντας τους να συμμορφωθούν γιατί "διαφορετικά θα φωνάξει τα μαύρα παιδιά της "Χρυσής Αυγής", να τους περιποιηθούν". Συνεχίζοντας κάλεσε την αστυνομία, επικαλούμενος κατάληψη!!! από την αντιπροσωπεία της ΛΣ.
Οσοι νομίζουν ότι μπορούν να φιμώσουν κάθε φωνή λαϊκής διαμαρτυρίας, αντίστασης και διεκδίκησης απέναντι στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική συγκυβέρνησης - ΕΕ, με τον "μπαμπούλα" της "Χρυσής Αυγής", που οι ίδιοι εξέθρεψαν στα σπλάχνα του συστήματος για να παίξει αυτό το ρόλο, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Απλά αποκαλύπτονται και αποκαλύπτουν το ρόλο της "Χρυσής Αυγής"ως το πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος για το χτύπημα του λαού. Το λαϊκό κίνημα, έχει πείρα, έχει δύναμη για να τους αντιμετωπίσει και να τους βάλει στο περιθώριο.
Καταγγέλλουμε την προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Παναγιώτη (Αγη) Μαρμαρινού.
Ζητάμε άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να διεκδικήσει άμεσες λύσεις στα παραπάνω προβλήματα, αλλά και να πάρει θέση, καταδικάζοντας τα συγκεκριμένα γεγονότα.
Καλούμε το λαό της Αίγινας σε οργάνωση και αγώνα για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που τον απασχολεί».