Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: Στις διαδηλώσεις αύριο όλες οι λαϊκές οικογένειες!


Απάντηση στην κυβέρνηση, στους εκπροσώπους και υπηρέτες των πολυεθνικών που βασανίζουν κυριολεκτικά την εργατική - λαϊκή οικογένεια καλούνται να δώσουν μέσα από τις αυριανές κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις όλης της χώρας, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, κ.λπ. Τις κινητοποιήσεις οργανώνουν από κοινού συνταξιουχικές οργανώσεις και εργατικά συνδικάτα, με στόχο να αξιοποιηθούν για την κλιμάκωση του αγώνα με πανελλαδική γενική απεργία ενάντια στη βάρβαρη επίθεση της τρικομματικής συγκυβέρνησης, της τρόικας και της ΕΕ.
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα αυριανά συλλαλητήρια απευθύνουν η ΟΓΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, η ΕΕΔΥΕ, όπως επίσης και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), η Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων - Επαγγελματιών και Εμπόρων στο Δήμο Αθήνας.
Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο έχει οριστεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Στις αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο προστίθεται και αυτή του ΔΣ του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.