Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠ. ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

Όπως καταγγέλθηκε στους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά την περιοδεία που έκαναν μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης την Κυριακή 23 Δεκέμβρη στα καταστήματα της Ομήρου και των γύρω δρόμων, σε προηγούμενη απεργία, ομάδα ατόμων αυτοπαρουσιαζόμενα ως μέλη του Π.Α.ΜΕ απείλησαν καταστηματάρχες ότι σε περίπτωση που δεν έκλειναν τα καταστήματά τους θα τους τα κατέστρεφαν.
Η Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης και η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τη νέα περίπτωση προβοκάτσιας (μετά το κρούσμα στον Βερόπουλο), η οποία μοναδικό της στόχο έχει να σπιλώσει το Π.Α.ΜΕ. και το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα στη συνείδηση του κόσμου.
Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες δεν έχουν άλλο δρόμο, παρά μόνο οργανωμένα και μαζικά να διεκδικήσουν τον πλούτο που παράγουν, να πολεμήσουν τα βάρβαρα μέτρα που από κοινού αποφασίζουν μονοπώλια, κυβέρνηση και ΕΕ. Αυτοί που ψηφίζουν μέτρα που εξαθλιώνουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, αυτοί που μας χαρακτηρίζουν «τζιτζίκια», αυτοί που χρησιμοποιούν τις ορδές της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι αγώνες δεν φέρνουν αποτέλεσμα, ότι θύτες και θύματα βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά. Είναι οι ίδιοι που αξιοποιούν και τέτοιους προβοκατόρικους μηχανισμούς.
Για μας ποτέ δεν ήταν λύση οι τυχοδιωκτισμοί, η εκτόνωση της λαϊκής οργής με μούτζες, ο διαχωρισμός των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Για μας αντίπαλος είναι η τάξη μιας χούφτας κηφήνων που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους τα μέσα παραγωγής και τον πλούτο που έχουμε παράγει οι πολλοί. Αντίπαλός μας είναι το πολιτικό και συνδικαλιστικό τους προσωπικό. Για μας η λύση βρίσκεται στην ταξική αλληλεγγύη και τη μαζική, οργανωμένη πάλη. Με το κεφάλι ψηλά, μπορούμε να υψώσουμε το ανάστημά μας, να καταλάβουμε πια ότι γίγαντας είναι ο λαός και όλη η δύναμη, για να φτιάξουμε  επιτέλους τη ζωή μας, βρίσκεται στα χέρια του!
Καλούμε
τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τη νεολαία, να συμπορευθούν στο πλευρό του οργανωμένου ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και να απομονώσουν τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες. Να παλέψουν μαζί με το Π.Α.ΜΕ μέσα στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές, να μαζικοποιήσουν τα συνδικάτα τους, να οργανωθούν στους φορείς που απαρτίζουν την Επιτροπή Αγώνα, για να οργανώσουμε όλοι μαζί την αντεπίθεσή μας ενάντια στη δικτατορία των μονοπωλίων.
Δεκέμβρης 2012