Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Διαβάστε στο 1.000στό φύλλο του «Οδηγητή» που κυκλοφορεί

Από το Σάββατο 12 Γενάρη κυκλοφορεί το 1.000στό φύλλο του «Οδηγητή». Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα πραγματοποιούν μεγάλη πανεξόρμηση για να φτάσει το φύλλο παντού.
Το 1.000στό φύλλο είναι ένα φύλλο που αξίζει ο καθένας να διαβάσει, αφού στην ύλη του φιλοξενεί περιεχόμενο και θέματα αντάξια της μαχητικής και αγωνιστικής ιστορικής πορείας του οργάνου του ΚΣ της ΚΝΕ.
- Στην ύλη του φύλλου ξεχωρίζει η συνέντευξη με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος. Η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι η αρχή μιας σειράς κειμένων που θα συμβάλουν στη διάδοση και την εκλαΐκευση των Θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ιδιαίτερα στη νεολαία, και θα δημοσιευθούν το επόμενο διάστημα στον «Οδηγητή».
- Επίσης, όσον αφορά το 1.000στό φύλλο του «Οδηγητή» υπάρχει άρθρο για την κυκλοφορία της εφημερίδας στην παρανομία, δηλώσεις από τους αναγνώστες της και μηνύματα από Κομμουνιστικές Νεολαίες της Ευρώπης.
- Στη στήλη της ιδεολογίας δημοσιεύονται τα άρθρα: «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη στάση των κομμουνιστών» και «Θεωρητικά ζητήματα για τις αντικειμενικές προϋποθέσεις για την επανάσταση».
- Στις σελίδες των εργαζομένων, υπάρχουν άρθρα για τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας και για το κύμα μετανάστευσης Ελλήνων στο εξωτερικό.
- Στις σελίδες των μαθητών, υπάρχει άρθρο με αφορμή συνέδριο που οργάνωσε η ομάδα Schooligans τάχα για τα δικαιώματα των μαθητών και ρεπορτάζ από τα βοηθητικά μαθήματα που οργανώνουν Λαϊκές Επιτροπές για μαθητές.
Πλούσια είναι και η θεματολογία που αφορά ζητήματα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό