Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η "χρήσιμη" συστημική - ναζιστική Χρυσή Αυγή: Παραδίδει «μαθήματα» - δηλητήριο

Σε αντικομμουνιστικό παραλήρημα
με στόχο τα συμφέροντα του λαού, την υποταγή του στο μεγάλο κεφάλαιο, εξελίχτηκαν τα «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - Η Αλήθεια για το '21» που διοργάνωσε η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή σε πολυτελές ξενοδοχείο της λεωφόρου Κηφισίας.
Εχοντας πίσω του σημαία με το χουντικό φοίνικα, μπρος σε μερικές δεκάδες νεοναζί που ανά διαστήματα κραύγαζαν «Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή», ο αρχηγός των εν Ελλάδι νεοναζί Ν. Μιχαλολιάκος απειλούσε: «(...) ας μάθουν οι μαρξιστές (...) οι αριστεροί μπολσεβίκοι ότι δεν είναι μόνοι τους, θα δώσουμε τη μάχη». Πώρωνε το ακροατήριό του μιλώντας για μπολσεβικισμό στα σχολεία, ότι «αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή την πραγματικότητα πρέπει να τη διορθώσουμε (...) λυσσάξανε (σ.σ. έτσι αντιμετωπίζει τις λαϊκές αντιδράσεις στα μαθήματα μίσους των νεοναζί) γιατί θα παίξουμε πλέον μπάλα στην έδρα τους».
Ακολούθως, αναφέρθηκε στην ανοιχτή επιστολή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ προς τους μαθητές με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Πρωτύτερα τα φασιστοειδή έγραφαν στην ιστοσελίδα τους: «ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα σοβιετικά αυτά απόβλητα της στέπας, έχουν αναλάβει την εκπαίδευση των παιδιών μας στα ελληνικά σχολεία!». Ο Μιχαλολιάκος κατονόμασε τους μπολσεβίκους ως εχθρούς των «εθνικιστών» και για να πείσει ότι η επανάσταση του 1821 δεν είχε ταξικά χαρακτηριστικά πρώτα διαστρέβλωσε τον Κορδάτο παρουσιάζοντας αποσπασματικά λεγόμενά του, κατόπιν παρέπεμψε σε δηλώσεις του τότε Αγγλου πρεσβευτή Στράτφορντ Κάνιγκ, ότι στην επανάσταση του '21 έβλεπε «φυλετικές και θρησκευτικές αντιπάθειες (...) δεν έβλεπε κοινωνικές αντιπάθειες». Δηλαδή, ο Μιχαλολιάκος πήρε γραμμή απευθείας από τα επιτελεία της «Ιεράς Συμμαχίας», της ΕΕ και του ΝΑΤΟ της εποχής εκείνης, που αντιτάχθηκε όσο κανείς στην ελληνική επανάσταση.
Τέλος, παρέπεμψε σε απειλές του Νικηταρά προς πολιτικούς παράγοντες της επανάστασης ότι οι στρατιωτικοί του '21 θα προχωρούσαν σε «governo militare» περιγράφοντας προφανώς ο Μιχαλολιάκος τους δικούς του πόθους...
Το στέλεχος της οργάνωσης Ειρήνη Δημοπούλου, επίσης κατηγόρησε το ΠΑΜΕ για «λόγο διχαστικό, εμφυλιοπολεμικό, αντεθνικό». Γρανάζι του εκμεταλλευτικού συστήματος η Χρυσή Αυγή θέλει να πείσει εργάτες, φτωχομεσαίους αγρότες, νεολαία, όσους συνθλίβονται από τα μονοπώλια, ότι έχουν ίδια συμφέροντα μαζί τους. Οτι τα ίδια συμφέροντα είχαν τότε οι ζάπλουτοι φαναριώτες και κοτζαμπάσηδες με τον φτωχό λαό που φτωχός παρέμεινε και μετά την εθνική απελευθέρωση, δουλοπάροικος πλέον των Ελλήνων τσιφλικάδων. Να πείσει π.χ. τον Ελληνα ναυτεργάτη σήμερα ότι τον συμφέρει να πάρει ο Ελληνας εφοπλιστής νέες φοροαπαλλαγές κι επιδοτήσεις από το κράτος (άρα από το λαό) όπως ζητά διαρκώς η νεοναζιστική οργάνωση.