Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Όταν τα κρούσματα ανεβαίνουν και κάποιοι ‘τρίβουν’ τα χέρια τους!

 Η πανδημία απαιτεί εδώ και τώρα ουσιαστικά και πραγματικά μέτρα από τη κυβέρνηση:

  •  Απαιτεί να ενισχυθεί το δημόσιο σύστημα υγείας με προσλήψεις και νέες υποδομές.
  •  Απαιτεί να παρθούν μέτρα στους χώρους δουλειάς και στα ΜΜΜ.
  •  Απαιτεί με το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων να βρεθούν χώροι κατάλληλοι για να αραιώσουν οι μαθητές μέσα στις τάξεις, να προσληφθούν μόνιμοι εκπαιδευτικοί και καθαρίστριες.
  • Απαιτεί στη Νέα Σμύρνη να επιταχυνθούν με γενναία κρατική χρηματοδότηση οι διαδικασίες για τη στέγαση των εκατοντάδων για να μην στοιβαχτούν μικρά παιδιά από Σεπτέμβρη με την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής.
  •  Απαιτεί ουσιαστικά μέτρα για να ανοίξουν οι αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι που με ευθύνη της κυβέρνησης παραμένουν κλειστοί.

Κύριοι της κυβέρνησης, κύριοι της δημοτικής αρχής που με τόση "αγωνία" προειδοποιείτε τον κόσμο να προσέχει όταν καταφεύγει για μια ανάσα στα πάρκα και στις πλατείες. Πάρτε μέτρα τώρα! Σταματήστε να αρνείστε τις ευθύνες σας και να πετάτε το μπαλάκι στον λαό! Ανακαλύψατε ότι υπάρχει πρόβλημα ώστε να δυσφημήσετε τον λαό. Που πληρώνει, ματώνει, αρρωσταίνει! Σταματήστε να παραγεμίζετε τις τσέπες των μεγαλοκλινικαρχών της υγείας και τώρα να ετοιμάζεστε να κάνετε το ίδιο για τους μεγαλοξενοδόχους! Ότι μέτρο πήρατε, ότι μέτρο σχεδιάζετε είναι προς όφελος τους! Και για τη δική τους κερδοφορία τζογάρετε την υγεία  των εργαζομένων, των μαθητών, των μικρών επαγγελματιών της πόλης μας που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με το λουκέτο.

Επιλέξατε να εκφοβίσετε τον κόσμο με την καταστολή, την αστυνομοκρατία στις γειτονιές μας. Οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης, συνδικάτα και φορείς σας έδωσαν απάντηση με το μεγάλο λαϊκό συλλαλητήριο τις προηγούμενες εβδομάδες. Μαζικά, ο κόσμος που συμμετείχε φώναξε "ως εδώ" κόντρα στην καταστολή, κόντρα στις παραινέσεις του δημάρχου Νέας Σμύρνης να τηρηθεί σιγή ιχθύος την ώρα που τα κρούσματα ανέβαιναν κατακόρυφα και τα νοσοκομεία και οι υγειονομικοί στέναζαν από την πίεση.

Πάρτε μέτρα τώρα! Ακούστε τις φωνές, τις διεκδικήσεις του λαού!

Δώστε λεφτά για δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ! Για να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί του πληθυσμού! Να μην περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα που φέρνετε με πρόσχημα την πανδημία!