Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Για την άνοδο του Πανιωνίου και του Μίλωνα στην Α1


Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης χαιρετίζει και συγχαίρει τους δύο ιστορικούς συλλόγους της πόλης μας, τον Πανιώνιο και τον Μίλωνα, για τη  μεγάλη επιτυχία της ανόδου τους στην πρώτη κατηγορία του μπάσκετ!

Το επίτευγμά τους είναι τεράστιο, ιδιαίτερα  αν αναλογιστούμε το αρνητικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από εταιρίες, ελληνικών και πολυεθνικών συμφερόντων. Αρκεί να θυμηθούμε ότι ο ιστορικός Πανιώνιος, που φέτος κατόρθωσε την άνοδό του  στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου, είχε τιμωρηθεί και «έπεσε» κατηγορίες, για οικονομικούς και όχι για αθλητικούς λόγους!

Είμαστε περήφανοι για τους δύο Συλλόγους μας γιατί εμείς, οι γονείς μας και τα παιδιά μας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουμε περάσει από τα τμήματά τους. Είναι στηρίγματα για τις λαϊκές οικογένειες, οι οποίες στερούνται τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Για το αστικό κράτος, την ΕΕ και όλα τα κόμματα που τους στηρίζουν, η άθληση της νεολαίας θεωρείται κόστος και αφήνεται στο έλεος των ιδιωτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Νέα Σμύρνη δεν υπάρχει κλειστό δημοτικό γήπεδο για να αγωνιστούν οι ομάδες μας και να αθληθεί η νεολαία μας.

Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τα δύο σωματεία σε κάθε τους διεκδικητική ενέργεια προς την κεντρική και τοπική διοίκηση που σκοπό θα έχει την κάλυψη των αναγκών της νεολαίας των λαϊκών οικογενειών της πόλης μας.

Έτσι κι αλλιώς, στην καρδιά του λαού της Νέας Σμύρνης είναι πρωταθλητές!