Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ | ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 22 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


Από εξόρμηση της Λαϊκής Συσπςίρωσης στην Καθαριότητα

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης εκφράζει τη συμπαράστασή της στους 22 συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου μας, των οποίων τα ασφαλιστικά μέτρα εκδικάζονται την Τετάρτη 11/9/2024.

Πρόκειται για εργαζόμενους που φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης μας, στους δρόμους, στα σχολεία, τα πάρκα κ.α., δουλεύουν στα απορριμματοφόρα σε άσχημες συνθήκες εργασίας.

Την ίδια στιγμή που η υποστελέχωση όλων των δημοτικών υπηρεσιών είναι ορατή σε κάθε γωνία της πόλης, δεκάδες συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δήμου ζουν με μόνιμη ανασφάλεια και άγχος για το τί θα γίνει μόλις λήξει η σύμβασή τους.

Η πολιτική της ΕΕ, της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων  ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλων των δημοτικών αρχών της πόλης, που διαχρονικά στηρίζουν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, κρατώντας σε ομηρία χιλιάδες κόσμου, πρέπει να καταδικαστεί!

Η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων είναι μονόδρομος!

                                                                                                       

 

                                                                                              Νέα Σμύρνη

                                                                                         9 Σεπτέμβρη 2024