Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

3 Οκρώβρη 2012

Δεν άντεξε η Δημοτική Αρχή (ΠΑΣΟΚ - στελέχη της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, των ΑΝ.ΕΛ. κ.α.) τη συνεχή αμφισβήτηση από τη Λαϊκή Συσπείρωση του «Καλλικράτη» και των εργολαβικών πολιτικών που χρόνια εφαρμόζει. Στο δημοτικό συμβούλιο της 1ης Οκτώβρη, ο πρωτεργάτης της «κυβερνώσας αριστεράς» Γ. Κουτελάκης και ο συρφετός του, κατέφυγαν για άλλη μια φορά στον ωμό αντικομμουνισμό και στη χυδαιολογία, εγκαλώντας τους κομμουνιστές γιατί δεν παρεκκλίνουν από την πολιτική του ΚΚΕ!
Είναι τόση η πρεμούρα τους να μην αμφισβητηθεί η πολιτική της κυβέρνησης, της τρόικας, της ΕΕ και των μονοπωλίων, που όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση για τη στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ που αφορά στη κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι έφυγαν για να μην υπάρχει η απαραίτητη απαρτία, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς που έμειναν, κατέφυγαν σε αντικουμμουνιστικές υστερίες και γελοιότητες.
Είναι οι ίδιοι πρόθυμοι, που όλα τα προηγούμενα χρόνια, διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, έφτιαξαν μηχανισμούς χειραγώγησης δημιουργώντας εκατοντάδες συμβασιούχους, έβαλαν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς. Τώρα, αναβάθμισαν τον αντεργατικό τους ρόλο, αφού θεσμοθέτησαν τις δουλεμπορικές  ΜΚΟ να κάνουν προσλήψεις στον δήμο μας με αντίτιμο 5% για κάθε άνεργο και αμείβοντας τους κάτω από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας!
Τέλος, οι παρατάξεις και οι δημοτικοί σύμβουλοι που στηρίζονται από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, έδωσαν ρεσιτάλ υποκρισίας, υποστηρίζοντας μπροστά στο σωματείο των εργαζομένων ότι θα αγωνιστούν (sic!) για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του δήμου και δήλωσαν την αντίθεσή τους στις απολύσεις (!), την ίδια ώρα που η κυβέρνησή τους, σε συνεργασία με τρόικα και μονοπώλια, παίρνει τα πιο βάρβαρα μέτρα κατά της εργατικής τάξης και των λαϊκών οικογενειών, δίνοντας βορά στα νύχια των πλουτοκρατών και τις υπηρεσίες των δήμων!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα γι’ αυτούς που λειτουργούν σαν το μακρύ χέρι του κράτους. Να δείξουν εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που δεν τους είπε ψέματα. Δίναμε και θα εξακολουθούμε να δίνουμε τις μάχες μαζί με τους εργαζόμενους για να τσακίσουμε τους μηχανισμούς χειραγώγησης και τρομοκρατίας, κεντρικούς και τοπικούς. Χωρίς τον φόβο που σπέρνει η κυβέρνηση, χωρίς τις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε τους εργαζόμενους να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να οργανώσουν τη λαϊκή αντεπίθεση που θα σαρώσει όλα τα παράσιτα που «ρουφάνε» τον πλούτο που παράγουμε!