Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καταδικάζουν τις χθεσινές ενέργειες αυταρχισμού από την αστυνομία εναντίων μελών της δημοτικής παράταξης ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ στο δήμο της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια ενημέρωσής που πραγματοποιούσαν στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας δράσης για την υγεία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ.
Το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μοναδικό τη χθεσινή ημέρα -αλλά και τις προηγούμενες ημέρες- που έχουν σημειωθεί ενάντια σε εργαζόμενους σε χώρους δουλειάς, νοσοκομεία και συνοικίες, που τολμούν να σπάσουν τη σιωπή, να αποκαλύψουν την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει η κυβέρνηση μέσα από τα κανάλια ότι όλα δουλεύουν ρολόι, να αναδείξουν τα προβλήματα και τις ελλείψεις στο σύστημα υγείας, την επίθεση που δέχονται τα εργατικά δικαιώματα στους τόπους δουλειάς.
Μένουμε σπίτι αλλά δε μένουμε σιωπηλοί. Παραμένουμε δυνατοί και απαιτούμε μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων στα νοσοκομεία, ενίσχυση του συστήματος Υγείας, αλλά και μέτρα προστασίας του λαού. Η αγωνιστική δράση του λαού δε μπαίνει σε καραντίνα.
 Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ