Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάνω από δύο χιλιάδες Νεοσμυρνιωτες και Νεοσμυρνιωτισσες που ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Νέας Σμύρνης και την Περιφέρεια.

Είναι θετική η σημαντική αύξηση των ποσοστών των αγωνιστικών μας ψηφοδελτίων σε συνδυασμό με την γενικότερη αύξηση των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Αττική και πανελλαδικά.  Μας δίνει τη δύναμη με καλύτερους όρους να προβάλλουμε πιο αποφασιστικά και να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά την κάλυψη των αναγκών μας στην παιδεία, στην υγειά, στη δουλειά με δικαιώματα.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους που για πρώτη φορά στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης αναγνωρίζοντας μέσα σε αυτά συμπολίτες τους που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν δίπλα δίπλα στον αγώνα για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, ενάντια στις απολύσεις σε τομείς του δήμου κα.

Διαβεβαιώνουμε τους συναγωνιστές που συναντηθήκαμε στο δρόμο του αγώνα ότι το επόμενο διάστημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο Δημοτικό και το Περιφερειακό συμβούλιο για την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολλών, ενάντια στην πολιτική που υποτάσσεται στα κέρδη των λίγων.

Στην Νέα Σμύρνη στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν δύο παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πολιτική που μας έχει φέρει ως εδώ, που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία. Ανεξάρτητα το ποιος από τους δύο θα βγει πρώτος, θα συνεχίζουν να δίνουν συναίνεση ο ένας στον άλλον σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που συγκροτούν την μεγάλη εικόνα της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Την ερχόμενη Κυριακή ψηφίζουμε άκυρο, ρίχνοντας στην κάλπη ξανά το κόκκινο γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης.