Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ



Η Επιτροπή Αγώνα Νέας Σμύρνης συμμετείχε στη μεγάλη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ το Σάββατο 26/1 ενάντια στον κυβερνητικό αυταρχισμό καταγγέλλοντας την κυβέρνηση των μονοπωλίων και της ΕΕ, η οποία αποφάσισε να επιβάλει την επιστράτευση των απεργών εργαζομένων στο Μετρό.

Εκατοντάδες νεοσμυρνιώτες ένωσαν τη φωνή τους με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, γυναίκες, νέους και συνταξιούχους και με τα συνθήματά τους δήλωσαν ότι δεν τρομοκρατούνται από την καταστολή της κυβέρνησης, εξέφρασαν αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους του Μετρό και σε όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ο αγώνας τους αφορά όλους τους εργαζόμενους. Η πράξη της κυβέρνησης είναι ακόμα ένα μέτρο ωμού αυταρχισμού, αποτελεί εφαρμογή των απαιτήσεων των μονοπωλίων που στρέφεται ενάντια στα στοιχειώδη δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Καλούμε όλο τον λαό να καταδικάσει την κυβέρνηση και να εκφράσει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Μετρό και τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για να σταθούν όρθιοι και να μην υποκύψουν, ώστε να αποτύχουν ο αυταρχισμός και η κυβερνητική αδιαλλαξία.

Διεκδικούμε μαζί τους:

Να ικανοποιηθούν τώρα τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων !

Να παρθεί τώρα πίσω η επίταξη !

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ !

ΦΘΗΝΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !