Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Δεν θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομία και την τρομοκρατία!

 

«Δεν θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομία και την τρομοκρατία!», τονίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση - καταγγελία για την αστυνομική βία στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης. Ταυτόχρονα καλεί στη συγκέντρωση της Δευτέρας στις 5.30 μ.μ. στα Προπύλαια υπογραμμίζοντας «σπάμε την καταστολή και την τρομοκρατία! Τιμάμε την 8η Μάρτη, την "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας" σπάζοντας τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας».

Η ανακοίνωση:

«Όλες αυτές τις μέρες που ο εργαζόμενος λαός δεινοπαθεί, η κυβέρνηση δεν παίρνει κανένα διοικητικό μέτρο απέναντι στη μεγαλοεργοδοσία για την προστασία της υγείας, την ίδια στιγμή που υπάρχουν δεκάδες νεκροί από τον κορονοϊό, ακόμα και μέσα στους χώρους δουλειάς. Με ένα δημόσιο σύστημα Υγείας να αγκομαχά από τις ελλείψεις και τα κενά, η κυβέρνηση παζαρεύει τα κρεβάτια με τους κλινικάρχες έναντι αδράς αμοιβής.

Το μόνο μέτρο που παίρνει είναι το δυνάμωμα της κρατικής καταστολής, βάζοντας στο στόχαστρο εργαζόμενους και νεολαία.

Οι μάσκες έχουν πέσει! Δεν έχει καμία σχέση η καταστολή και το κρεσέντο βίας απέναντι σε εργάτες, φοιτητές και στις γειτονιές με την προστασία της υγείας!

Ως εδώ!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

Όλες και όλοι αύριο στις 5.30 μ.μ., στα Προπύλαια!

Σπάμε την καταστολή και την τρομοκρατία!

Τιμάμε την 8η Μάρτη, την "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας" σπάζοντας τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας».